AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 10.8.2016

Lundberg pettyi lopputulokseen

Lundberg pettyi lopputulokseen

Tappio harmitti "Lundista". (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn teki tappiollisen pelireissun Kuopioon keskiviikkona

IFK-joukkue taisteli hyvin ja teki pelissä kaikkensa noustakseen tasoihin 0-1-tappioasemasta. Kova työnteko ei kuitenkaan saanut palkintoaan ja sarjakakkosena oleva IFK joutui nielemään tämän liigakauden toisen vierastappionsa.

- Me yritettiin pelata nyt puolustusvoittoisemmin ja toivottiin mahdollisuuksia päästä nopeisiin vastaiskuihin. Me tiesimme, että KuPS:lla on vahva alin pelaajakuusikko ja että KuPS on erittäin vahva ilmassa. Maalin tultua me menetettiin siinä jonkin verran itseluottamusta, KuPS oli parempi ensi jaksolla, päävalmentaja Peter Lundberg tunnusti.

Rangaistuspotkusta tullut ratkaisuosuma ei miellyttänyt IFK-leiriä lainkaan.

- Toisella jaksolla me olimme parempia. KuPS puolusti hyvin. Maalitilanne ei sataprosenttisesti ollut rankkari, se oli iso päätös tähän peliin. Nyt on menossa vaikea periodi, jolla asiat menevät meitä vastaan, valmentaja harmitteli.

- Meillä on nyt kolme peliä seitsemän päivän sisään ja sen johdosta tehtiin joitakin kokoonpanomuutoksia, joilla saatiin tuoreilla jaloilla hyviä pelaajia sisään. Tavoitteenamme on päästä takaisin huippukuntoon ja voittaa pelejä. Se vaatii kovaa työtä, peli kerrallaan mennään eteenpäin, valmentaja muistutti.


VPS-IFK Mariehamn sunnuntaina 14.8. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia