AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 2.8.2016

Maliselta kehut Egwuekwelle - omien puolustamiselle ei

Maliselta kehut Egwuekwelle - omien puolustamiselle ei

Azubuike Egwuekwe on erikoistilanteissa vaarallinen mies. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS haki sunnuntaina sinänsä tyydyttäneen pisteen KuPS:n vieraana, mutta kuopiolaisten tasoitusmaali jäi mietityttämään päävalmentaja Juha Malista.

Kuopiolaisten järkälemäinen keskuspuolustaja Azubuike Egwuekwe kohosi RoPS-puolustuksen yläpuolelle ja puski Juha Hakolan kulmapotkun ohi Antonio Regueron. Osuma merkittiin pöytäkirjaan maaliviivalla päivystäneelle Mika Ääritalolle, mutta korjattiin sittemmin Egwuoekwen nimiin.

- Olemme pelanneet tällä kaudella kaksi peliä KuPS:a vastaan, ja molemmissa he ovat tehneet maalin kulmapotkusta. Egwuekwe on vieläpä tehnyt käytännössä molemmat, Malinen harmitteli.

Ennen ottelua RoPS-leirissä oltiin korostettu nimenomaan KuPS:n erikoistilanteita sekä erikoistilanteisiin nousevia toppareita.

- Nyt meillä alkaa osan pelaajien kanssa miehekkyysprojekti. Kentällä oli paljon hyvää, mutta niin vain oli joku paljon ovelampi, kovempi ja oikea-aikaisempi vastassa, Malinen kehui KuPS:n maalisankaria.

- Tuollaista pelaajaa kannattaa jo opiskella. Miettiä, miten itse päästäisiin samaan. Tavoite on, että meilläkin kasvaisi samanlaisia jätkiä.


RoPS-VPS sunnuntaina 7.8. kello 18.30 Rovaniemen keskuskentällä. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia