AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 31.7.2016

Rafael: "Vaikea peli edessä"

Rafael: "Vaikea peli edessä"

Rafu ei tuijottele sarjataulukkoa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden konkarihyökkääjä Rafael odottaa sunnuntaisesta IFK Mariehamn -ottelusta kovaa haastetta uutta nousua hakeville lahtelaisille.

Joukkueen viime aikojen tulokset eivät ole herättäneet hurraa-huutoja. Peli-ilme on ollut ajoittain varsin hyvä, mutta se on ailahdellut otteluidenkin sisällä.

- Viime aikoina tuloksellisesti on mennyt aivan surkeasti suoraan sanoen. Puhuttiin alkuviikosta, että on pelillisesti vuoristorataa pelin sisällä. Aloitetaan peli huonosti, mutta noustaan myöhemmin peliin mukaan. Viimeiset kaksi peliä RoPS:ia ja SJK:ta vastaan on ollut tappioasemasta tosi vaikea nousta. Jokainen pelaaja antaa kaikkensa joukkueelle, että pystytään sitä kautta pelaamaan tasainen ottelu, "Rafu" miettii.

Sunnuntaina vastaan asettuva IFK Mariehamn tiedetään pahaksi vastustajaksi.

- Pelistä tulee tietysti vaikea. Ollaan kohdattu pari kertaa, eikä ole voittoa tullut varsinaisella peliajalla. Joukkue puolustaa tosi hyvin, kuten tilastot kertovat, päästänyt vain yhdeksän maaleja. Todella vaikea murtautua puolustukseen, heillä on vaarallinen ja nopea hyökkäys, Rafael arvioi.

Rafael ei tuijottele sarjataulukkoon, vaan menee peli kerrallaan.

- Olen sitä mieltä, että turha katsoa sarjataulukkoa. Pitäisi hoitaa oma peli ja katsotaan sitten eteenpäin mihin tulokset vie meitä. Tästä eteenpäin pitää kerätä mahdollisimman paljon pisteitä, ettei tule kiire, Rafael päättää.


FC Lahti-IFK Mariehamn sunnuntaina 31.7. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia