AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 29.7.2016

Muurinen: "Kunnon bileet pystyyn ja käännetään kelkka"

Muurinen: "Kunnon bileet pystyyn ja käännetään kelkka"

"Ana" toivoo yleisön tukea lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:ssa alkaa Antti Muurisen aika Veikkausliigaotteluiden osalta lauantaina joukkueen isännöidessä SJK:ta.

Otteluun on saatavilla erikoishintaisia 6,5 euron pääsylippuja HSL:n ja Veikkauksen asiakkaille. Muurinen toivoo, että yleisö löytäisi lauantaina lehtereille.

– On todella tärkeätä, että saisimme hyvän startin. Ja vaikka emme saisikaan, niin kyllä homma kääntyy pikkuhiljaa. Toivon myös, että saisimme faneilta ymmärrystä tähän tilanteeseen. He ovat meille äärettömän tärkeitä ja toivottavasti fanit ymmärtävät meidän tilanteen sekä tukevat meitä yhtä voimallisesti kuin tähän asti. On ollut katsojana mahtavaa seurata IFK:n kannattajia, koska he pitävät aina hyvää draivia oman joukkueen puolesta.

- Eiköhän laiteta lauantaina kunnon bileet pystyyn ja käännetään kelkka yhdessä, Muurinen heittää.

HIFK ja SJK kohtasivat edellisen 14. toukokuuta Seinäjoella. Ottelu näytti jo päättyvän 1-1 tasapeliin, mutta SJK onnistui tekemään ottelun voittomaalin lisäajalla. Joukkueen paras maalintekijä on Suomen A-maajoukkueestakin tuttu Roope Riski. Riski johtaa Veikkausliigan maalipörssiä 10 maalilla.

– Olen seurannut Veikkausliigaa erittäin tarkasti ja olen katsonut myös SJK:n pelejä. Totta kai Roope Riski kärjessä aiheuttaa toimenpiteitä. Riski on nopea vastaiskupelaaja ja maalipörssin kärjessä. Hän on yksi SJK:n isoimmista vahvuuksista. Pelaavuus, jonka SJK hallitsee maata pitkin on todella hyvällä tasolla. Heille ei saa antaa liikaa tilaa siihen.

- Asia, jota haluan korostaa joukkueelle, on SJK:n puolustuspelaaminen. Se ei ole toiminut tällä kaudella, Muurinen sanoo.


HIFK-SJK lauantaina 30.7. kello 16 Sonera Stadiumilla. Ottelu on Nelosen Futiskierroksen pääotteluna ja se esitetään suorana lähetyksenä myös IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia