AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.30 // 29.7.2016

Jussi Kujalan pitkä kierros päätökseen

Jussi Kujalan pitkä kierros päätökseen

Jussi Kujala Ilves-paidassa kaudella 2015. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves pelaa 85-vuotisjiuhlaottelunsa espanjalaista suurseuraa Valenciaa vastaan lauantaina 30.7. klo 16:00 Ratinan stadionilla.

Ottelussa yksi tamperelainen jalkapallotarina saa arvokkaan päätöksen, kun 33-vuotias Jussi Kujala pelaa vielä yhden kamppailun Ilves-paidassa. Kujala on Ilveksen oma kasvatti. Tyylikäs keskikenttäpelaaja lopetti hienon uransa viime kauden päätteeksi. Kujala pelasi kaudella 2015 Ilves-paidassa yhteensä 29 ottelua ja oli joukkueen tärkeimpiä pelaajia.

Kujala pelasi pitkän uransa aikana lähes 200 ottelua Veikkausliigassa, Ilveksen, Tampere Unitedin, Kuopion Palloseuran ja TPS:n paidoissa. Hän voitti urallaan kaksi Suomen mestaruutta TamU:n riveissä. Kujala kuului hollantilaisen suurseura Ajaxin organisaation 2000-2004 ja pelasi niin ikään hollantilaisessa De Graafschapissa 2010-2012. Mies kolusi urallaan kaikki Suomen juniorimaajoukkueet ja pelasi myös 4 maaottelua.

- Ilves, Annala 1989. Siitä se lähti. Mika Hilander, Heikki Aho ja Antti Ojanperä pelasivat samoja pelejä kaupunginosista lähtien. Olemme kaikki 1983-ikäluokkaa. Sitten kun tulivat ensimmäiset ikäkausijoukkueet, niin meidät kaikki valittiin samaan porukkaan.

Katso Jussi Kujalan tarina videolta tästä.

Lisätietoja pääsylipuista Ilves-Valencia -otteluun alla olevan linkin kautta.


Lisää uutisia