AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 27.7.2016

PK-35 Vantaa kutsuu kaikkia tueksi - pääsyliput 5 euroa

PK-35 Vantaa kutsuu kaikkia tueksi - pääsyliput 5 euroa

PK-35 Vantaa kutsuu koko kotikaupunkinsa tuekseen. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaan seuraava Veikkausliigan kotiottelu pelataan tiistaina 2.8. klo 18.30.

Silloin Myyrmäen jalkapallostadionilla saapuu vieraaksi Tampereen Ilves. PK-35 Vantaa haluaa ottelussa koko punamustan yhteisön ja kaikkien vantaalaisten jalkapallon ystävien tuen, joten liput maksavat kaikille ainoastaan viisi euroa.

PK-35 Vantaa majailee Veikkausliigassa suoran putoajan paikalla. Piste-eroa säilymiseen on vain kaksi pistettä ja karsijan paikalle yksi piste, mutta pistetilin on kartuttava sarjakauden syyspuoliskolla aiempaa parempaan tahtiin.

Loppukauden aikana PK-35 Vantaa tarvitsee myös kotiyleisöltään kaiken mahdollisen tuen. Joukkue taistelee kentällä sarjapaikastaan, mutta seurahenki on kaivetta esiin myös kentän ulkopuolella. Nyt on vantaalaisen jalkapalloväen aika osoittaa, että kaupunki ansaitsee Veikkausliigajoukkueen.

Parhaat paikat myydään jo ennakkoon, sillä pääkatsomon keskimmäisiin lohkoihin myydään ainoastaan numeroituja paikkalippuja. Portilta ostetut liput ovat numeroimattomia. Ostamalla liput ennakkoon vältyt myös jonottamiselta ottelutapahtumassa. Pääsyliput ennakkoon täältä.


PK-35 Vantaa - Ilves Myyrmäen jalkapallostadionilla tiistaina 2.8. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia