AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 26.7.2016

Saku Savolainen jatkaa KuPS-paidassa

Saku Savolainen jatkaa KuPS-paidassa

Saku Savolainen jatkaa Kuopiossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ja hyökkääjä Saku Savolainen, 19, ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2018 loppuun saakka.

Hyökkääjä on pelannut kuopiolaisseurassa tähän mennessä yhteensä 78 Veikkausliigaottelua ja on tehnyt 9 liigamaalia neljän KuPS-kauden aikana. Savolainen toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Eltel Networksin kummipelaajana.

- Kahden vuoden jatko on järkevä ratkaisu oman pelaajauran kannalta. Olen tyytyväinen omaan urakehitykseeni KuPS:ssa, koko ajan olen enemmän ottanut askeleita paremmaksi pelaajaksi. Jatkofiilis tuntuu hyvältä, eikä ole mitään syytä lähteä pois. Olen ihan tyytyväinen tähän sarjakauteen, cupissa on tullut kaksi maalia ja liigassa kolme, Savolainen toteaa seuransa verkkosivuilla.

Savolainen lähtee hyvillä mielin loppukauteen.

- Aika lähellä me olemme kärkikastia, Maarianhamina ja HJK ovat vähän karussa mutta 4-5 seuraavaa joukkuetta ovat aika lähellä kovaa kamppailua käyden. Uskon että kausi päätetään hyvillä mielin ja me halutaan pysyä kärjen vauhdissa mukana, Savolainen sanoo.

KuPS-RoPS sunnuntaina 31.7. kello 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia