AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 26.7.2016

Ilveksen Soisalo tyytyväinen Englannin testiin

Ilveksen Soisalo tyytyväinen Englannin testiin

Mikael Soisalo pelaa vahvaa kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

Täksi kaudeksi HJK:n organisaatiosta Ilvekseen 2+1-vuotisella sopimuksella siirtynyt 18-vuotias laitahyökkääjä Mikael Soisalo oli viime viikolla testileirillä Lontoossa.

Soisalo kutsuttiin Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Championshipissä, pelaavan Queens Park Rangersin testileirille viiden päivän ajaksi.

- Hyvin meni! Pelasin kaksi ottelua Queens Park Rangersin 18-vuotiaiden joukkueessa. Ensimmäinen peli voitettiin ja toisessa pelissä tuli tappio Tottenhamin 18-vuotiaille. Tuli kyllä heti huomattua, että nyt kun olen pelannut paljon miesten pelejä hyvällä tasolla, niin noissa peleissä pärjää erinomaisesti, Soisalo kertoo Ilveksen verkkosivuilla.

- Treenasin QPR:n 21-vuotiaiden joukkueessa ja taso ei ole missään nimessä liian kova. Tähtäimeni on tiukasti ulkomaan liigoissa. Olen juoksuvoimainen pelaaja, joka tekee töitä ylös- ja alaspäin, ja sitä ominaisuutta siellä kyllä arvostettiin. Hyvät fiilikset jäi tuolta viiden päivän testileiriltä, kommentoi Soisalo.

PK-35 Vantaa - Ilves Myyrmäen jalkapallostadionilla tiistaina 2.8. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia