AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 25.7.2016

Shefki Kuqi: "Hävisimme pelin jo kahdessa minuutissa"

Shefki Kuqi: "Hävisimme pelin jo kahdessa minuutissa"

Shefki Kuqin joukkue jäi ilman pinnoja. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa kärsi pääkaupunkiseudun paikallisottelussa 4-2-tappion Helsingin Jalkapalloklubin vieraana. Ottelu sai shokkialun, kun HJK karkasi avausjaksolla nopeassa tahdissa peräti neljän maalin karkumatkalle.

PK-35 Vantaan päävalmentajan Shefki Kuqin mukaan paikallisottelu ratkesi jo aikaisessa vaiheessa.

– Hävisimme pelin jo kahdessa minuutissa. Tämä peli kuvaa osittain koko kauttamme. Olemme päästäneet liikaa helppoja maaleja. Nyt meidän on kuitenkin vain jatkettava eteenpäin, Kuqi toteaa PK-35 Vantaan verkkosivuilla.

Kuqin mukaan hän yritti tauolle herätellä joukkuettaan taistelemaan pelin kunniakkaasti loppuun saakka. Hänen mielestään joukkue onnistui löytämään toiselle jaksolla pirteämmän peli-ilmeen.

– Halusin meidän jättävän kaiken huonon fiiliksen koppiin ja unohtavan huonon avausjakson. Kehotin jätkiä nostamaan päät pystyyn ja näyttämään, miten paljon jalkapallo heille merkitsee.

– 4-0-tappioasemasta on totta kai vaikea lähteä jatkamaan, mutta mielestäni sain toisella jaksolla mitä halusin. Kentällä oli enemmän taistelua ja tahtoa. Menimme tilanteisiin vähän eri tavalla kuin avausjaksolla, Kuqi sanoo.

PK-35 Vantaa - Ilves Myyrmäen jalkapallostadionilla tiistaina 2.8. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia