AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2016

Tuco ammentaa voimaa historiallisesta maalistaan

Tuco ammentaa voimaa historiallisesta maalistaan

Tuco iski SJK:n historian ensimmäisen euromaalin. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n europelit päättyivät viikolla ja katseet Seinäjoella on käännetty jo tiiviisti lauantain Veikkausliigaotteluun FC Lahtea vastaan.

Vaikka SJK joutui taipumaan BATE Borisoville, nähtiin tiistaina kaikkien aikojen ensimmäinen SJK:n tekemä euromaali ja sen iski pelaaja, joka on edustanut urallaan myös lauantain vastustaja FC Lahtea.

- Tiistaina, sillä hetkellä, se maali tuntui tietenkin ihan hyvältä, mutta se oli silti vasta kavennusosuma. Se antoi meille kuitenkin tunteen että voimme tehdä lisääkin. Jälkikäteen se tuntuu todella hyvältä, sillä nyt nimeni on osa SJK:n historiaa ikuisesti, kommentoi ensimmäisen SJK:n euromaalin tehnyt Ariel Tuco Ngueukam.

- Yritän joka pelissä tehdä aina parhaani, jotta pelin jälkeen voimme sanoa että teimme jotain hienoa yhdessä. Ilman joukkuekavereita ei kukaan pysty tekemään mitään ja siksi jokainen maalini on tehty yhdessä, Tuco jatkaa.


SJK-FC Lahti lauantaina 23.7. kello 16.00 OmaSp Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia