AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2016

Kuningas jatkaa loppukauden FC Lahdessa

Kuningas jatkaa loppukauden FC Lahdessa

Mikko Kuninkaan siirto Brasiliaan viivästyy. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden keskikenttäpelaajan Mikko Kuninkaan lainasiirron käsittely brasilialaisseura Fluminenseen siirtyy loppuvuoteen.

Seurojen kesken sovittu laina raukesi tällä erää Brasilian työlupapykäliin.

- Fluminense ilmoitti työlupa-asioiden vaatimusten yllättäneen heidät, eikä siirtoa pystytty Brasilian päässä viimeistelemään. "Kunkun" pelaaminen kilpailullisesti on oleellista, joten sovimme hänen jatkavan meillä kauden loppuun. Jatkamme asian käsittelyä kauden jälkeen. Tässä tilanteessa järjestely luonnollisesti sopi Fluminenselle, valotti uutta käännettä FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen

Kuningas itse harmitteli lainasiirron kariutumista, mutta vakuutti panostavansa 100-prosenttisesti loppukauteen.

- Harmittaa vähän, kun oli pitkään odottanut tätä mahdollisuutta. En oikeastaan mieti enää muuta kuin, että panostan loppukauteen täällä. Kaikki treenit ja pelit täysillä sekä 100 prosenttisen huolella, Kuningas sanoo.

- Haluan keskittyy tähän kauteen kunnolla ja kun kausi on ohi, niin katsotaan uudestaan miten tehdään. Vähän auki pitää sitä, Kuningas jatkaa.


SJK-FC Lahti lauantaina 23.7. kello 16.00 OmaSp Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia