AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 21.7.2016

RoPSin Reguero: "Kotimaali antoi meille mahdollisuuden"

RoPSin Reguero: "Kotimaali antoi meille mahdollisuuden"

Antonio Reguero on osoittanut kykynsä. (Kuva: Juha Tamminen)

Real Madridin junioriakatemian läpi käynyt Antonio Reguero värvättiin toukokuun alussa Rovaniemelle alkujaan kolmen kuukauden mittaisella sopimuksella.

Reguero tuli Rovaniemen Palloseuraan tilanteessa, jossa RoPS:n tulokset laahasivat, eikä maalivahtien loukkaantumistilanne näyttänyt hyvältä.

- Siinä vaiheessa homma oli välillä turhauttavaakin. Meillä oli alla useampi voitoton ottelu. Mutta samalla tiesin, että tilanne tulee jossain vaiheessa kääntymään, Reguero muistelee RoPSin sivuilla.

- Nyt taas olemme tilanteessa, jossa en halua edes laskea tappiottomien pelien määrää.

Ricardon palatessa maalille, RoPS aloitti nykyisen yhdeksän ottelun tappiottomien otteluiden putkensa. Reguero ei silti myönnä, että olisi tuntenut RoPS-jaksonsa alkuvaiheilla varsinaisia paineita.

- Voitottomien putkien sattuessa kohdalle, on vain oltava kärsivällinen. Tällä hetkellä teemme samoja asioita kuin tuolloin 8 viikkoa sitten, mutta tulokset näyttävät täysin erilaisilta.

- Tuollaiset jaksot kuuluvat urheiluun. Paineita on silloin, kun sinulla ei ole sopimusta taikka seuraa. Tai et saa palkkaa. Itsekin pohdin sen kolmen kuukauden sopimuksettoman jakson aikana, että tähänkö tämä jää, Reguero paljastaa.

RoPS kohtaa torstaina Eurooppa-liigan 2. karsintakierroksen ratkaisevassa ottelussa NK Lokomotiva Zagrebin. Ensimmäinen osaottelu Rovaniemellä päättyi RoPS:n viime hetkien tasoituksella tasapeliin 1-1.

- Sekin kotimaali antoi meille mahdollisuuden uuteen elämään, Reguero tuumailee.

- On mielenkiintoista nähdä, miten nuori joukkue tilanteen käsittelee. Olen itsekin ollut vastaavassa tilanteessa. Nuorelle joukkueelle tällaisten asioiden kohtaaminen on erilaista, kuin meidän konkareiden kohdalla.

Rovaniemen Palloseura kohtaa NK Lokomotiva Zagrebin jo hiukan viilenevässä Kroatian illassa tänään torstaina. Ottelu alkaa kello 18.00 paikallista ja kello 19.00 Suomen aikaa.

Veikkausliigassa RoPS kohtaa seuraavaksi HIFK:n.

RoPS – HIFK Rovaniemen keskuskentällä sunnuntaina 24.7. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia