AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 20.7.2016

Lahdenmäki: "Lämmin, mutta ei liian kuuma"

Lahdenmäki: "Lämmin, mutta ei liian kuuma"

"Japi" ei valita helteestä. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS matkasi kohti Kroatiaa hyvissä ajoin valmistautumaan torstaiseen Eurooppa-liigan karsintaotteluun NK Lokomotiva Zagrebin vieraana.

Aikataulu palvelee RoPSia tottumisessa Zagrebin helteeseen ja muutenkin aikainen saapuminen paikan päälle on miellyttänyt pelaajia.

Ilmapiiri tiistain harjoituksissa oli rento kummankin joukkueen osalta. Tässä vaiheessa oli vaikea uskoa, että parin päivän kuluttua joukkueet iskisivät tosissaan yhteen.

- Joukkueessa on hyvä virinä, mutta ihan vielä ei ole oikea aika keskittyä liiaksi tulevaan peliin, kertoi hyväntuulinen RoPS-puolustaja Jarkko Lahdenmäki tiistain harjoitusten päätteeksi.

- Saavuimme ottelupaikkakunnalle sen verran aikaisin, että pystymme ottamaan hetken aikaa vähän iisimmin. Voidaan katsella ympärillekin. Zagreb on tosi mukava ja kaunis kaupunki.

Harjoituskeskuksessa pohjoisen joukkuetta tervehti kohtalaisen hyväkuntoisen nurmikentän lisäksi liki 30 asteen paahtava helle. Ennen Kroatiaan saapumista arvuuteltiin lämpötilaeron mahdollisella vaikutuksella kenties lämpötilaan tottumattomille pelaajille. Noin puolitoistatuntisten harjoitusten päätteeksi viileä Kemijärven mies ei hellettä hetkahtanut.

- Ihan hyvältähän se tuntui. Lämmin oli, mutta ei liian kuuma, Lahdenmäki kertoi.

- Jos se ei tuosta kovin paljon lämpöisemmäksi muutu, niin ei pitäisi tulla ongelmia. Muistetaan nesteytys ja pysytellään harjoitusten ulkopuolella mieluummin varjon puolella.

Ottelu Lokomativaa vastaan pelataan torstaina kello 19.00 Suomen aikaa. Veikkausliigassa RoPS:n seuraava vastustaja on HIFK.


RoPS – HIFK Rovaniemen keskuskentällä sunnuntaina 24.7. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia