AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 15.7.2016

Malinen eurotasapelistä: ”Kelpo esitys”

Malinen eurotasapelistä: ”Kelpo esitys”

Abdou Jammeh puski RoPSin tasoituksen. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura pelasi kroatialaisen NK Lokomativa Zagrebin kanssa 1-1-tasapelin Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen ensimmäisessä ottelussa torstaina.

Päävalmentaja Juha Malinen oli Rovaniemen keskuskentällä pelattuun kamppailuun kohtalaisen tyytyväinen. Vastustaja oli ennakoitu taitavaksi joukkueeksi ja arvio piti kutinsa.

- Heiltä ei tullut hätäisiä suorituksia 90 minuutin aikana. Pystyimme kuitenkin pitämään heidät ahtaalla, prässimme oli varsin hyvää. Pystyimme myös suojelemaan omaa maaliamme, joten he eivät päässeet todella vaarallisille paikoille. Tämä oli meiltä kelpo esitys, Juha Malinen summasi.

Vieraat menivät johtoon 73. minuutilla, kun RoPS:n toppari Abdou Jammeh ohjasi epäonnekkaasti keskityksen omaan maaliin. Tasoituksen iski aivan varsinaisen peliajan lopussa niin ikään Jammeh komealla puskulla kulmasta. Virallisissa pöytäkirjoissa maali tosin merkittiin omaksi maaliksi.

- Meillä oli hyviä yksittäisiä suorituksia. Topparit pelasivat kuten toppareiden pitää pelata, pakit olivat varsin aktiivisia ja olen tyytyväinen keskikenttäämme. Se kohentaa suorituksiaan koko ajan, mutta vieläkin pitäisi uskaltaa pelata enemmän. Boris oli vaarallinen sen mitä pystyi pelaamaan ja kaikki hyökkäyksen pelaajat täyttivät paikkansa.

- Meidän pitää ajatella enemmän niin, että peli lähtee Kroatiassa lukemista 0-0 kuin että vastustaja sai tänään vierasmaalin. Ensimmäinen maali Kroatiassa tulee olemaan tärkeä ja me haluamme todella tehdä sen, luotsi naurahti.

Toinen osaottelu pelataan Zagrebissa ensi viikon torstaina 21.7.


RoPSin seuraava Veikkausliigaottelu FC Lahti - RoPS sunnuntaina 17.7. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia