AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 11.7.2016

​Rajamäki: "Peliä pitää edelleen parantaa"

​Rajamäki: "Peliä pitää edelleen parantaa"

"Rapa" kaipaa vielä kohennusta hyökkäyspeliin. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura jatkoi vahvaa menoaan uusitulla kotinurmellaan viikonloppuna.

HIFK kukistui sunnuntaisessa kotiottelussa tähtihyökkääjä Gbolahan Salamin osumalla 1-0 ja kuopiolaiset nousivat sarjataulukossa kolmannelle sijalle.

- Tulokseen pitää olla tyytyväinen. Tarkoituksena on, että peliä pitää parantaa jotta tuloksen tekeminen jatkuu, eikä passivoiduta ja tyydytä nykytilanteeseen. Ensi jaksolla me yritettiin uudella nurmella pelinavaamisessa ja syöttölinjoissa hieman isommalla riskillä. Ne olivat hyviä juttuja mutta pallonliikuttelu oli liian hidasta eikä sen johdosta ollut paikkoja. Se oli keskikentän pallottelu", KuPS-valmentaja Marko Rajamäki totesi.

- Toisen jakson alku oli meidän. Me aktivoitettiin omaa prässiämme, saatiin painetta HIFK:n päätyyn ja saatiin erikoistilanteita. Salami tuikkasi yhdestä pallon sisään. Ottelun loppu harmitti: vaihdot toivat tuoreita jalkoja kentälle, meidän vastahyökkäykset viritettiin itse paitsioihin. Niistä pitää liigajengin pystyä tappamaan peli ja tekemään 2-0. Meidän hyökkääminen oli vasemmassa laidassa vähän huonoa siinä mielessä, valmentaja harmitteli.

Omiensa puolustuspelaamiseen Rajamäki oli sen sijaan erittäin tyytyväinen.

- Ei ollut monta paikkaa HIFK:lla. Me on järjestetty puolustuspeli alkukauden jälkeen treeneissä. Pelin kehittämisen kannalta meidän on hyökättävä paremmin. Meillä on pelissä selkeästi monta kehittämispaikkaa ja jos me siinä onnistutaan, niin me saadaan pisteitä jatkossakin, valmentaja muistuttaa.


PS Kemi - KuPS lauantaina 16.7. kello 16.00 Sauvosaaressa. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia