AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 11.7.2016

Lautamaja: "Erikoistilanteesta hyvä hässäkkämaali"

Lautamaja: "Erikoistilanteesta hyvä hässäkkämaali"

Voitto maistui Joona Lautamajalle. (Kuva: Juha Tamminen)

Seinäjoelta Kuopioon siirtynyt puolustaja Joona Lautamaja pelasi sunnuntaina 12. Veikkausliigaottelunsa Kuopion Palloseuran riveissä.

Kuopiolaiset saavuttivat arvokkaan voiton kaatamalla sitkeän HIFK:n 1-0 ja nousivat sarjataulukossa jo kolmannelle tilalle.

Voitto ei tullut helpolla, sillä HIFK tarjosi isännille täyden vastuksen aina loppuvihellykseen saakka.

- Pikkuisen kaksijakoinen peli. Toisella jaksolla me jouduttiin tiputtamaan alas ja HIFK pääsi pyörittämään hyökkäyksiään. Siinä oli myös meillä hyviä vastahyökkäyksiä, kun kaveri nostaa jengiä ylös ja siinä on mahdollisuus iskeä, puolustaja muistuttaa.

- Tottakai on helpompi tehdä yksi maali ja pitää oma pää puhtaana, niin sitten on mahdollisuus voittoon. Ei ollut kovin monta vaaranpaikkaa kummallakaan joukkueella. Erikoistilanteesta saatiin hyvä hässäkkämaali ja survottiin pallo sisään, sen se tänään vaati, Lautamaja korosti.

Puolustaja on nauttinut jokaisesta liigapelistään täysin rinnoin.

- Aina on mahtava fiilis päästä pelaamaan Veikkausliigaa avauskokoonpanossa. Se on kova juttu Suomessa. Kovasti tehdään hommia että on seuraavassakin pelissä avauksessa, Lautamaja toteaa.


PS Kemi - KuPS lauantaina 16.7. kello 16.00 Sauvosaaressa ja HIFK - VPS Sonera stadiumilla maanantaina 18.7. kello 18.30. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia