AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.26 // 2.7.2016

Korkeakunnas pahoillaan Mujusen puolesta

Korkeakunnas pahoillaan Mujusen puolesta

Miikka Mujusen kausi päättyi ikävästi. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti nappasi viime keskiviikkona PS Kemiltä kotonaan kolme pistettä 1-0 voiton turvin. Voitolla oli kuitenkin oma hintansa, kun unelmapeliä pelannut nuori maalivahti Miikka Mujunen loukkasi polvensa pelin viime hetkillä.

Mujusen polven eturisti- ja sivusiteet repeytyivät ja loukkaantuminen pitää hänet sivussa arviolta 7-9 kuukautta.

- Miikka on ollut useamman vuoden mukana. Olen seurannut hänen kehittymistään ja hän on osoittanut tällä kaudella, että hänellä on aineksia ykkösmaalivahdiksi. Ikävä kyllä loukkaantumiset kuuluvat lajiin, nyt täytyy vain purra hammasta. Olen erittäin pahoillani hänen puolestaan.

- Nyt on mainio mahdollisuus parantaa fysiikkaa ja mahdollisuus tulla entistä vahvempana takaisin. Hän voi olla FC Lahden ykkösmaalivahti hyvin nopeasti. Joukkueessa on vahva roolimalli, Jussi Länsitalo, jota kannattaa konsultoida vakavasta loukkaantumisesta toipumisessa, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas sanoo.

Lahdelle viime kausilta tuttu maalivahti Joonas Meronen vahvistaa joukkueen rinkiä ainakin elokuun siirtoikkunan aukeamiseen asti.

- Ne pelit, mitä Meronen viime kaudella pelasi, pelasi hän todella varmasti. Mies paikallaan aina kun pelasi. Tuli harmittava loukkaantuminen ja meni preseason kokonaan ohi. Hän on ollut harjoituksissa mukana ja on ihan täydessä kunnossa. Hän tarvitsee pelejä alle ja hakee ensimmäiset pelit Akatemiasta. Meillä on nyt kolme maalivahtia, ehkä tulee vielä joitain muutoksia, Korkeakunnas kertoo.


FC Lahti-KuPS sunnuntaina 3.7. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia