AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 2.7.2016

Ennakko: FC Lahti-KuPS

Ennakko: FC Lahti-KuPS

FC Lahti kohtaa sunnuntaina kotikentällään sarjataulukon kolmantena majailevan Kuopion Palloseuran.

FC Lahdella on alla viikolta niukka 1-0-voitto. Tuosta Kuhnureitten edellisestä PS Kemi - ottelusta mukaan voi ottaa ainakin erinomaisen taistelutahdon.

- Pitää jatkaa sitä mitä ollaan tehty. Tietysti aina on parannettavaakin. Se miten me reagoitiin johtotilanteessa, olisi pitänyt olla aktiivisempi. Erityisen tyytyväinen olen lopun tahtotaistoon erittäin fyysistä vastustajaa vastaan, päävalmentaja Toni Korkeakunnas miettii.

- Meidän pitää pelata omilla vahvuuksillamme. Vastaan asettuu jälleen raskastekoinen ja fyysinen vastustaja. Meidän pitää käyttää isoa hyvää kenttää hyväksi ja saada vastustaja liikkeelle. Pitää löytää puristusta. Nyt on ne hetket, kun pitää vääntää, "Toke" jatkaa.

Kuopiolaiset ovat valmistautuneet huolellisesti sunnuntaista ottelua varten ja tavoitteena on saavuttaa pelistä täydet kolme pistettä. Edessä on haastava vieraspeli kovaa kotijoukkuetta vastaan.

- FC Lahti on erittäin hyvä joukkue ja heillä on paljon hyviä pelaajia. Joukkueiden väliset erot ovat liigassa hyvin pieniä ja pienet yksityiskohdat pelin sisällä ratkaisevat. Tasainen peli on tulossa, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki muistuttaa.

Terveystilanne ottelun alla on FC Lahden osalta kelvollinen.

- Poissa ovat (Santeri) Hostikka, (Hassan) Sesay, (Ivan) Solovjev, Rafael ja Mujunen. Hostikka on aloittanut harjoittelun. Rafaelilla on pohjevamma, paluusta ei tietoa. Hassan on ensi viikolla mukana ja jos ei ole pahoinvointinen, niin tulee vielä viikko lisää. Solovjevilla loppui lainasopimus, Korkeakunnas valottaa.


FC Lahti-KuPS sunnuntaina 3.7. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Lahden verkkosivut, KuPS:n verkkosivut
Lisää uutisia