AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 30.6.2016

Mikael Soisalo testileirille Englantiin

Mikael Soisalo testileirille Englantiin

Mikael Soisalo pelaa hienoa kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

Täksi kaudeksi HJK:n organisaatiosta Ilvekseen 2+1-vuotisella sopimuksella siirtynyt 18-vuotias laitahyökkääjä Mikael Soisalo matkustaa sunnuntaina Lontooseen.

Soisalo on kutsuttu Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Championshipissä pelaavan Queens Park Rangersin testileirille kuuden päivän ajaksi. Asiasta kertovat Ilveksen verkkosivut.

- Hienoa, että nuoren pelaajan hyvät otteet on noteerattu myös ulkomailla. Toivottavasti Mikki onnistuu hyvin testileirillään ja sitä kautta ovet suuremmille kentille voisivat aueta tulevaisuudessa, kommentoi toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi Ilveksen sivuilla.

Soisalo on Ilveksen kokoonpanossa lauantain kotiottelussa SJK:ta vastaan Tammelassa ja lähtee seuraavana päivänä Lontooseen. Nuorukainen on pelannut vahvan alkukauden Ilveksessä ja hän on ollut koko Veikkausliigan puhutuimpia nuoria pelaajia. Ilves on pelannut 13 sarjaottelua ja Soisalo on ollut avauskokoonpanossa jo 11 kertaa. Vauhdikas ja energinen laituri on tehnyt kaksi maalia.

Ilves - SJK Tammelan stadionilla lauantaina 2.7. kello 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia