AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 28.6.2016

Wiss: "Pienet asiat ratkaisevat"

Wiss: "Pienet asiat ratkaisevat"

Jarkko Wiss odottaa tiukkaa peliä Vaasassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss odottaa kovaa kamppailua tiistai-illan vierasottelusta VPS:aa vastaan.

Ilves on valmistautunut viikon kahteen otteluun pitämällä hiukan vapaatakin juhannuksena.

- Kolme päivää pidimme kokonaan vapaata, sunnuntaina harjoiteltiin taas ja karistettiin jäykkyys jäsenistä. Pelaajien suhteen näyttää sikäli hyvältä, että harjoituksissa on ollut 20+2 miestä – kaikki ovat ehjinä, Wiss kertoi.

Tiistaina edessä on VPS:n kohtaaminen Kaarlen kentällä, joka ei aivan priimakunnossa ole.

- Tiukka peli tiistaina varmasti taas edessä. Yksi elementti on varmasti kenttä ja se pitää ottaa huomioon pelaamista ajatellen. Viikonloppuna on sitten taas kotipeli, ihan mukava tahti, mutta ei tämä liian raskasta mitenkään ole.

Kärkijoukkueet eivät pelaa Veikkausliigaa eurocupien takia ja kärjen tuntumassa olevalla Ilveksellä olisi hyvä mahdollisuus kuroa eroa kiinni.

- En ajattele asiaa tuolta kannalta, vaan lähinnä sitä että oma peli on hyvällä mallilla. Me kamppailemme edelleen selviytymisestä ja siinä jokainen pinna jokaisesta ottelusta auttaa. Yhtään ei auta katsoa liikaa eteenpäin, tämä sarja on todella tasainen, mitä osoittaa sekin että meillä on todella paljon otteluita, jotka ovat päättyneet yhden maalin erolla.

- Pienet asiat ratkaisevat Veikkausliigassa, niin varmaan tiistainakin. Lisäpisteitä lähdemme sieltäkin toki raapimaan mukaan.


VPS – Ilves tiistaina 28.6. kello 18.30 Kaarlen kentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia