AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 28.6.2016

Ugandalaishyökkääjä vihdoin Ilveksen testissä

Ugandalaishyökkääjä vihdoin Ilveksen testissä

Ilveksen pitkään havittelema ugandalainen hyökkääjä Yunus Sentamu on saatu vihdoin Tampereelle ja Ilveksen harjoitusvahvuuteen. Asiasta kertovat seuran verkkosivut.

Ilves ja Sentumu ovat tehneet esisopimuksen jo tammikuussa, mutta käsittämättömät pelilupa- ja viisumiongelmat ovat estäneet hyökkääjän saapumisen Tampereelle. Nyt Sentamulla on takana riitaisa sopimuksen purku Tunisian pääsarjajoukkue Club Sportif Staxienin kanssa ja peliluvan saamisen ajankohta on yhä arvoitus.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss odottelee Sentamun pelilupaa ja samalla haluaa antaa nuorukaisen rauhassa sopeutua joukkueeseen sekä uusiin olosuhteisiin.

- Olemme tehneet jo tammikuussa esisopimuksen hänen kanssaan, joten on tietysti positiivista, että hän on vihdoin täällä. Hän on harjoitellut kanssamme jo pari viikkoa ja näkee, että hänellä on todella hyviä elementtejä. Hän parantaa joka päivä, Wiss sanoo Ilveksen sivuilla.

Sentamu, 21, on pelannut Ugandan paidassa kahdeksan maaottelua, joissa on syntynyt 3 maalia.

- Sentamu tarvitsee aikaa sopeutua. Hänellä on pitkä tauko virallisista otteluista, mutta tekemisestä huomaa, että nuoresta iästään huolimatta hänellä on takanaan jo kovia pelejä. Hyvänä esimerkkinä se, että hän on pelannut Afrikan Mestarien liigan finaalissa, kommentoi Wiss.

VPS – Ilves tiistaina 28.6. kello 18.30 Kaarlen kentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia