AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 23.6.2016

RoPS vei Lapin derbyn: ”Pelissä oli hieno tunnelma”

RoPS vei Lapin derbyn: ”Pelissä oli hieno tunnelma”

Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemen Palloseura vei torstain ainoassa Veikkausliigaottelussa täyden pistepotin voittamalla PS Kemin 2-0-lukemin Lapin derbyssä.

Kemin Sauvosaaren kentällä nähtiin upea tapahtuma. Paikalla oli hieman vajaat 4000 katsojaa.

- Voitto tuntuu aivan mahtavalta. Pelissä oli hieno tunnelma ja matsi oli todella tasainen. Pystyimme kääntämään sen eduksemme toisella puoliajalla, Eetu Muinonen totesi.

Muinonen ei ole itse alun perin rovaniemeläinen, mutta on pelannut seurassa ensimmäisen kerran jo vuonna 2011. Hän iski kauden ensimmäisen maalinsa RoPS-paidassa tänään kemiläisiä vastaan.

- Sain Mravecin syötön pystyyn ja näin, että puolustuksen selustassa on tilaa. Ajattelin tehdä juoksun sinne ja tosiaan loistava syöttö Michalilta. Silmät kiinni ja vasurilla takanurkkaan, Muinonen heitti.

- Tiedän kuinka tärkeää tämä on rovaniemeläisille. Lähdimme peliin sillä mentaliteetilla, että hoidamme pisteet kotiin.

- Saimme alun hyvin käyntiin ja pystyimme pelaamaan omaa peliämme. Toisaalta kamppailu alkoi kääntyi puoliajan loppua kohden kemiläisille. Kemi sai toisen puoliajan alkuun pari hyvää paikkaa ja muutenkin hyvän hallinnan itselleen. Saimme onneksi pari maalia ja loppu oli ajan tappamista.


RoPS - FC Inter sunnuntaina 10.7. kello 17.00 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: IS TV
Lisää uutisia