AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 23.6.2016

Korkeakunnas cupin tappiosta: "Tylyt lukemat"

Korkeakunnas cupin tappiosta: "Tylyt lukemat"

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahden matka Respect Suomen Cupissa tyssäsi välieriin, kun se kärsi HJK:n käsittelyssä 0-3-tappion. HJK:n maaleista vastasivat Alfredo Morelos, Obed Malolo ja Atomu Tanaka.

Kuhnureiden päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli pettynyt mies ottelun jälkeen.

- Tylyt lukemat. Suunnitelmamme toimi alkuun ihan hyvin. Tietysti se mureni vähän siinä, kun tuli ensimmäinen hyökkäys ja halvahko maali. HJK:n tasoista joukkuetta vastaan on vaikeata tappioasemasta nousta, ehkä se vaikutti meidän joukkueeseenkin. Puoliajalla muutettiin ryhmitystä ja otettiin riski. Se on sama cupin matsissa häviätkö yhdellä, kahdella tai tässä tapauksessa kolmella maalilla vai yritätkö tulla tasoihin pelaamalla rohkeammin, Korkeakunnas sanoi.

Viimeistään HJK:n toinen maali teki Lahden tehtävästä haastavan.

- Toisessa maalissa oli vahva paitsion tuoksahdus, se jäi pahasti harmittamaan. Sitten se on aika mission impossible tuon tasoista joukkuetta vastaan. 0-2-maalin jälkeen joukkue yritti hyökätä puolustuksenkin kustannuksella.

- HJK pelasi vahvasti. Me tiedettiin, että meidän pitää onnistua täydellisesti. HJK on tällä hetkellä selvästi tämän maan paras joukkue, Korkeakunnas tunnusti.


FC Lahti - PS Kemi keskiviikkona 29.6. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia