AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 22.6.2016

Valokuvakirja suomalaisesta jalkapallosta

Valokuvakirja suomalaisesta jalkapallosta

Yhdeksän suomalaista jalkapallokuvaajaa on koonnut voimansa yhteen ja esittelee kauneimmat ja mielenkiintoisimmat valokuvansa. Matsipäivä-kirja on rakkaudentunnustus suomalaiselle jalkapallolle.

Jalkapallo on lajeista kaunein. Valokuva ottelusta voi parhaimmillaan vangita yhden sen loputtomista kerroksista, kertoa kaiken yhden hetken, yhden pelaajan, yhden joukkueen tai koko lajin luonteesta. Se voi toimia tunteiden tulkkina katastrofin iskiessä ja lunastuksen hetkellä, todisteena sankarin kuolemattomasta nerokkuudesta tai konnan loputtomasta kieroudesta.

Mutta kuinka vangitaan suomalainen jalkapallo? Kuinka kaapataan sen intohimo ja kaiho? Matsipäivä esittelee suomalaisen jalkapallon alasarjoista Veikkausliigaan sekä maaotteluihin, yksissä kansissa.

Kirjassa kuviaan esittelevät Mari Hietala, Olli Jantunen, Niko Karumaa, Teemu Kvist, Riku Laukkanen, Petteri Lehtonen, Matti Savolainen, Jaakko Stenroos sekä Joppe Survonen.

Kirja pyrkii rakentamaan omalta osaltaan suomalaista jalkapallokulttuuria, kertomaan kuinka hienoa se on ja kuinka jalkapallo on aina parasta paikan päällä. Kirja toteutetaan joukkorahoituskampanjan avulla. Tule sinäkin mukaan mahdollistamaan tämä kulttuuriteko!


Lisätietoja kirjasta ja joukkorahoituskampanjasta löydät tämän linkin kautta.

Lisää uutisia