AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.25 // 20.6.2016

​Joni Aho pettyi peliotteen menettämiseen

​Joni Aho pettyi peliotteen menettämiseen

"Kiiko" harmitteli voiton karkaamista. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin kapteeni Joni Aho pettyi sunnuntaisen KuPS-ottelun dramaattisiin loppukäänteisiin.

Interillä oli hallussaan aika tukeva ote kaikista kolmesta sarjapisteestä, kunnes hieno vierasvoitto valui hyppysistä viimeisen kymmenen peliminuutin aikana.

- Päästiin johtoon ja sen jälkeen meidän olisi pitänyt pitää palloa hallussa enemmän. Sen sijaan me annettiin pallonhallinta vastustajalle. 1-1 oli aika erikoinen tilanne, joskus nuita sattuu, kapteeni harmitteli.

- Toisella jaksolla tuntui, että peli alkoi kääntyä meille. Niin tapahtuikin, valitettavasti se kääntyi toisinpäin kun me maali tehtiin. Ylärimalaukauksen jälkeen vastaiskusta tuli 2-1, Aho totesi.

Aho lupaa Inter-joukkueen jatkavan tiukkaa taisteluaan.

- Samalla tavalla me jatketaan. Koetetaan juhannuksena vähän irtautua ja sen jälkeen jatketaan taas, kapteeni lupasi.

Päävalmentaja Jami Wallenius oli myös pettyneellä mielellä tappiopelin jälkeen.

- Me aloitettiin hyvin ja alku oli vahva. Sitten Ari Nyman loukkaantui ja keskikenttä meni taas uusiksi. Jäätiin vaiheeseen ja KuPS sai otteen, päävalmentaja harmitteli.

- Toiselle jaksolle me tultiin vahvasti ja saatiin maali. Sitten tehtiin ratkaiseva virhe ja pallo kimposi Salamille. Saatiin ylärima ja vastaiskusta tuli 2-1. Pieniin asioihin pelit ratkeavat. Oli vauhdikas peli, Wallenius totesi.

- Keskialueen pelimme oli liian pientä ja me menetettiin liikaa palloa. Toisella jaksolla me pelattiin selkeämmin, se ei vain enää riittänyt. Loukkaantumiset rupeavat vaikuttamaan ja hankalaksi menee, kun pelaajat eivät pelaa omilla pelipaikoillaan, valmentaja muistutti.


FC Inter – SJK tiistaina 28.6. kello 18.30 Veritas stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia