AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 16.6.2016

​Lehkosuo: "Pelaajat näyttivät luonteensa"

​Lehkosuo: "Pelaajat näyttivät luonteensa"

"Bana" kiitteli joukkueensa esitystä keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK jatkoi voitokkaita cup-esityksiään keskiviikkona Kuopiossa. Klubi viimeisteli Väinölänniemen nurmella neljä osumaa ennätyssuuren yleisön edessä ja lunasti oman paikkansa välieriin neljän parhaan joukkueen joukkoon.

Päävalmentaja Mika Lehkosuo oli tyytyväinen omiensa vahvaan suoritukseen.

- KuPS:lle on tehty viime aikoina vähän maaleja, mikä kertoo hyvästä puolustuspelaamisesta. Me tehtiin neljä maalia, johon on syytä olla tosi tyytyväinen, päävalmentaja iloitsi voitokkaan pelin jälkeen.

Klubi pääsi ottelussa kuskin paikalle Toni Kolehmaisen hieman onnekkaallakin osumalla ja piti ohjat vankasti hallussaan loppuvihellykseen saakka.

- Ensimmäinen maali oli hirveä tsägä. Johtoasema antaa etulyöntiaseman pelaamiseen. Kontrolloitua peliä oli vaikea rakentaa, kun kenttä oli noin huono. Me oltiin nyt suoraviivaisempia heti lähtiessä ja keskityttiin kakkospalloihin ja pitämään joukkue tiiviinä. Pelaajat näyttivät luonteensa vaikeassa vieraspelissä, miten nämä pitää hoitaa, valmentaja totesi.

HJK:n pelikausi jatkuu tiiviillä tahdilla ja seuraava ottelu on ohjelmassa jo lauantaina Seinäjoella.

- Kymmenen päivän sisään tulee neljä peliä. Nyt on 2,5 vuorokautta aikaa SJK-peliin. Aika kova tahti on. Me saadaan muutama tuore pelaaja mukaan Seinäjoelle, hyvin vaihdot pelasivat tänään. Mennään peli kerrallaan eteenpäin ja kaikki focus on nyt Seinäjoella, Lehkosuo muistutti.


SJK-HJK OmaSp Stadionilla lauantaina 18.6. kello 13.30 ja KuPS-FC Inter Väinölänniemellä sunnuntaina 19.6. kello 18.30. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia