AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 31.5.2016

Pohjolan Sanomat: Sauvosaareen 1000 uutta kuppi-istuinta

Pohjolan Sanomat: Sauvosaareen 1000 uutta kuppi-istuinta

PS Kemi pääsee pian uudistetulle stadionille. (Kuva: Juha Tamminen)

Pohjolan Sanomat kertoo verkkosivuillaan, että torniolainen Eventworks Oy antoi kemiläiselle jalkapallokulttuurille kertaheitolla joulun ja syntymäpäivän yhtä aikaa.

Muun muassa Satama Open Airia järjestävä yritys lahjoitti Sauvosaaren uudistuvalle kentälle kaikkiaan 1000 uutta kuppi-istuinta.

Lahjoituksella katetaan toisen istumon penkkitarve.

– Tämä on aivan mieletön juttu, olemme olleet todella kiitollisia ja ilahtuneita kuntarajat ylittävästä yhteistyöstä ja hyvästä tahdosta, PS Kemin myynnistä ja markkinoinnista vastaava Juha Nykänen hehkuttaa lehdelle.

PS Kemin talkoolaiset ovat jo ahkeroineet penkkejä paikoilleen. Nykäsen mukaan kenttä on valmis 12. kesäkuuta pelattavaan ensimmäiseen kotipeliin mennessä lukuun ottamatta mahdollisesti VIP-tiloja.

Nykänen kiittelee kaiken kaikkiaan seutukunnan halukkuutta tukea sisukasta sarjanousijaa. Myös muualla Veikkausliigassa on kuulemma ihmetelty merilappilaista yhteishenkeä.

– Esimerkiksi Kemin kaupunki on todella sitoutunut. Sekään ei ole itsestään selvyys, Nykänen muistuttaa.

Koko juttu löytyy täältä.

SJK-PS Kemi Seinäjoen Keskuskentällä torstaina 9.6. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia