AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 30.5.2016

​Lehkosuo: "Piste ei ole huono saavutus"

​Lehkosuo: "Piste ei ole huono saavutus"

Pistekin Kuopiosta maistui Banalle. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ja HJK taistelivat maalittoman tasapelin sunnuntaisessa kärkiottelussa Savon Sanomat Areenalla.

Hyvät maalintekopaikat olivat harvassa ja tasapeli oli osuva lopputulos tasaiselle ottelulle.

- Molemmilla joukkueilla oli muutamia hyviä paikkoja. Meillä oli ehkä ottelun paras ja jos olisi siitä maali tehty, olisin ollut iloinen. Nyt se jäi puuttumaan, joten kiitettävää arvosanaa ei voi antaa, HJK-valmentaja Mika Lehkosuo arvioi.

- Me puolustimme erittäin hyvin KuPS:n erikoistilanteet, siitä iso kiitos pelaajille. Siitä on yli kuukausi ainakin (6 peliä), kun on viimeksi nolla pidetty ja siihen pitää olla tyytyväinen. Se antaa paremman mahdollisuuden voittaa, kun nolla pysyy omassa päädyssä, Lehkosuo muistutti.

HJK:n kokoonpanossa oli nyt jonkin verran uusia nimiä kentällä. Valmentajan mielestä pelaajien kierrättäminen on oikeassa kohdassa järkevä toimenpide.

- Virkeämpiä pelaajia oli nyt kentällä. Muutokset aina näkyvät pelissä, yhteistyö ei ole niin hyvää. Nyt oli ensikertalaisiakin mukana. Meillä on kilpailua pelipaikoista, tänään oli muutamia onnistujia, Lehkosuo totesi.

- Kun on pelaajia, niitä pitää myös käyttää. Järkevä kierrättäminen on paikallaan tähän hetkeen, kun pelien välissä oli vain kaksi päivää. Piste ei ole huono saavutus, Lehkosuo muistutti.


VPS-HJK Kaarlen kentällä torstaina 9.6. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia