AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 29.5.2016

Rajamäki kiitteli tiivistä puolustuspelaamista

Rajamäki kiitteli tiivistä puolustuspelaamista

"Rapa" piti pistejakoa oikeutettuna. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura jatkoi vahvaa menoaan myös sunnuntaisessa kärkiottelussa HJK:ta vastaan.

Kuopiolaiset pelasivat jo kuudennen peräkkäisen tappiottoman liigaottelunsa ja oma maaliverkko pysyi puhtaana samoin kuudennen kerran peräkkäin. Maaliton tasatulos tiesi sitä, että KuPS ja HJK pelasivat molemmat tappiottoman toukokuun.

- Me on jatkettu samalla sapluunalla: me on puolustettu suhteellisen tiiviisti. Aika harvassa olivat maalipaikat meitä vastaan. Tämä oli selkeästi yhden maalin matsi, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki muistutti.

Kuopiolaisten parhain maalintekomahdollisuus nähtiin heti alussa, jolloin hyökkääjä Gbolahan Salami pääsi yrittämään läpiajosta. Laukaus meni maalin ohi.

- Ei ole helppoa luoda paikkoja HJK:ta vastaan. HJK laittoi nyt tuoreita jalkoja kentälle, me pidettiin Maarianhaminassa voittanut jengi samana. Ei saatu selvyyttä, kumpi oli parempi ratkaisu, Rajamäki totesi.

Yksi piste maistui joka tapauksessa hyvältä kotijoukkueen keskuudessa.

- Aika ajoissa me tehtiin tänään pelaajavaihdot. Erikoistilanteet, kulmat ja vaparit, on hoidettu tällä kaudella hyvin. HJK puolusti ne tänään hyvin. Ne ovat pienestä kiinni, KuPS-valmentaja muistutti.


Ilves-KuPS Tammelan stadionilla torstaina 9.6. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia