AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 29.5.2016

Kuqi kiitteli joukkueensa taistelua

Kuqi kiitteli joukkueensa taistelua

Shefki Kuqin joukkue jäi ilman pinnoja Lahdessa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahdelle kärsitystä niukasta 1-2 tappiosta huolimatta PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi kiitteli pelin jälkeen joukkueensa taisteluilmettä.

Avausjakson esitykseen Kuqi ei ollut tyytyväinen, mutta toisella jaksolla vierasjoukkueella oli hyvä ote pelistä.

– Avausjakson esitykseen olen vähän pettynyt. Emme oikein saaneet konettamme käyntiin. Toinen jakso oli täysin erilainen. Se oli meiltä hyvää taistelua, Kuqi sanoo PK-35 Vantaan verkkosiuilla.

– Saimme tehtyä kavennusmaalin ja haimme sen jälkeen voimakkaasti tasoitusta. Meillä oli aika monta hyvää paikkaa, mutta emme onnistuneet niistä. Myös FC Lahti pääsi toki muutamiin hyviin vastahyökkäyksiin, kun haimme väkisin tasoitusta.

Kulunut viikko on ollut Punamustien pelaajille raskas, sillä joukkue aloitti Lahdessa täysin samalla avauskokoonpanolla kuin keskiviikkona FC Interiä vastaan. Vaikka jalka alkoi loppua kohden painaa, joukkue taisteli päätösvihellykseen asti.

– Olen erittäin tyytyväinen toisen jakson esitykseen. Joissakin aiemmissa peleissä voimat ja halu ovat tuntuneet loppuvan kesken pelin, mutta nyt jaksoimme taistella loppuun asti. Pelaajien sydän ja tahto tulivat esiin. Se on meille erittäin hyvä merkki, Kuqi toteaa.

Punamustilla alkaa nyt puolentoista viikon ottelutauko, jonka aikana joukkue aikoo Kuqin mukaan harjoitella hieman kovempaa.

– Ensi viikolla on tarkoitus harjoitella vähän eri tavalla kuin tähän mennessä. Yritämme hieman parantaa pelaajien fyysistä kuntoa. Pyrimme tekemään pieniä muutoksia ja käytämme viikon hyväksemme sen suhteen.

HIFK-PK-35 Vantaa Sonera stadiumilla torstaina 9.6. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia