AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 28.5.2016

​Kuqilta kiitosta nuorten esiinmarssille

​Kuqilta kiitosta nuorten esiinmarssille

Kevin Mombilo sai kehuja edellisottelustaan. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa matkaa lauantaina FC Lahden vieraaksi allaan todella maukas kotivoitto FC Interistä.

Vantaalaisseuran pienen myllerryksen jälkeen keskiviikkona moni alkukaudesta pienemmälle vastuulle jäänyt pelaaja sai paljon peliminuutteja. Muun muassa Kevin Mombilo ja Altin Ademaj olivat avauskokoonpanossa ja Reza Heidari pääsi vaihdosta kentälle. Lisäksi nuoret Bob Diasonama ja Ahmed Said Ahmed tekivät debyyttinsä Veikkausliigassa.

Päävalmentaja Shefki Kuqi iloitsi nuorten pelaajien onnistumisista.

– Olen erittäin tyytyväinen nuorten pelaajien esitykseen. Kevin sai mahdollisuuden ja pelasi hyvän pelin. Hänellä on edellytykset vaikka mihin, mutta hänen pitää vain uskoa itseensä. Altin pelasi pitkän poissaolon jälkeen kaksi peliä. Se oli varmasti raskasta, mutta hän taisteli hyvin, Kuqi kehui.

– Reza tuli loistavasti sisään. Näytti siltä kuin hän olisi pelannut tällä kaudella jo 20 peliä. Myös Bob ja Ahmed tulivat kentälle täynnä intoa ja itseluottamusta. Jos he näyttävät treeneissä, he saavat totta kai mahdollisuuksia. Alkukausi oli meille vaikea, joten heidän vastuunsa jäi vähiin, mutta jatkossa minuutteja tulee varmasti.

Kuqi korostaa, että Veikkausliiga on tällä hetkellä todella tasainen. Muutama hyvä tulos saattaa muuttaa sarjatilannetta jopa merkittävästi.

– Alkukautemme on ollut vaikea, mutta parilla voitolla voi nostaa sijoitustaan huomattavasti. Meillä on nyt vain yksi suunta: ylöspäin! Jätkillä on hyvä meininki ja treeneihin on kiva tulla, joten uskon pisteitäkin tulevan.


FC Lahti-PK-35 Vantaa Lahden Kisapuistossa lauantaina 28.5. kello 16. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia