AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2016

Veikkaus-pelaaminen tuli Ruutu+:n lähetyksiin

Veikkaus-pelaaminen tuli Ruutu+:n lähetyksiin

Veikkauksen livemoduuli käytössä Ruutu+:n lähetyksessä ottelusta Ilves - FC Lahti.

Veikkauksen livemoduuli mahdollistaa ottelukohtaiset livevedot suoraan Ruutu+:n lähetyksissä.

Veikkaus ja Ruutu+ ovat tuoneet tapahtuma-aikaisen livepelaamisen suoraan Ruutu+:ssa esitettäviin Veikkausliigan lähetyksiin. Näin Suomen suurimman kuluttajaverkkokaupan veikkaus.fi:n palvelut ovat Ruutu+:n kuvaan upotetulla livemoduulilla tarjolla entistä helpommin ja vieläkin laajemmalle yleisölle.

Veikkaus-pelaamisen mahdollistava livemoduuli avataan klikkaamalla tekstiä "LIVE-VETO" Ruutu+:n lähetyksen oikeassa ylänurkassa. Livemoduuli aukeaa lähetyksen oikeaan reunaan ja se aktivoidaan kirjautumalla Veikkauksen verkkopalveluun moduulissa lukevien ohjeiden mukaisesti.

Alkuvaiheessa Ruutu+:n livemoduuli toimii vain Chrome-selaimella. Kohteita ei ole kaikista Veikkausliigaotteluista.

Ruutu+:n livemoduulin käyttäminen edellyttää Veikkauksen kanta-asiakkaaksi rekisteröitymistä. Rekisteröityminen on maksutonta ja sen voi tehdä tämän linkin kautta.

Livemoduulia voi kokeilla esimerkiksi torstaina 26.5. pelattavan Stadin derbyn HJK-HIFK lähetyksessä, joka alkaa ennakkostudiolla kello 18.00.


HJK - HIFK Sonera Stadiumilla torstaina 26.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia