vko.21 // 26.5.2016

Terävä manasi: ”Ei vain laitettu palloa sisään”

HJK ja HIFK kohtasivat torstaina 26.5. ensimmäistä kertaa tällä kaudella Veikkausliigassa loppuunmyydyllä Sonera Stadiumilla. Pelillisesti viihdyttävän ottelun kaikki maalit nähtiin ottelun ensimmäisellä puoliajalla.

HIFK:n kapteeni Esa Terävä tasoitti ottelun tilanteeksi 1-1 pelin viidennellä minuutilla, mutta HJK tuli vielä ohi ja otti pisteet 2-1-lukemin.

– Peli ratkesi siihen, että ei laitettu palloa yksinkertaisesti pussiin. Ottelun alussa oli muutama huonosti puolustettu tilanne. Meille tehtiin taas liian helposti maaleja. Tokalla jaksolla saatiin hyvää painetta Klubin päätyyn. Itsellänikin oli hyvä tilanne. Ei vain laitettu palloa sisään, Terävä harmitteli.

HIFK on nyt kymmenen pelatun ottelun jälkeen viimeistä edeltävänä joukkueena yhdeksällä sarjapisteellä. Erot ovat pieniä keskikastissa, sillä tähtirinnoilla on matkaa viidentenä olevaan Rovaniemen Palloseuraan vain kolme pistettä. HJK johtaa sarjaa 26 pisteellä.

HIFK-Ilves Sonera-stadionilla sunnuntaina 29.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: HIFK:n verkkosivut