AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 25.5.2016

FC Lahti Tampereelle – ”Nyt pitää onnistua vieraissa”

FC Lahti Tampereelle – ”Nyt pitää onnistua vieraissa”

Jani Tanska haluaa voiton Tampereelta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti kohtaa tänään keskiviikkona Ilveksen Tampereella. Vieraspelit ovat olleet alkukaudesta lahtelaisryhmälle hankalia.

Keskiviikkona vastaan asettuva Ilves on skoutattu tarkkaan.

- Ilves on pelannut hyvin, ollaan katsottu videoilta. Nyt meidän pitää onnistua vieraissa. Ehdottomasti halutaan vierasvoitto parin tappion jälkeen. Muuttunut pelityyli, yrittää enemmän maata pitkin syötellä ja rauhallisemmin kuin ehkä aikaisempina vuosina. Tullut vähän uusia pelaajia, muutama taitava ulkomaalainen pelaaja ja muutamia nuoria pelaajia reunoille, Jani Tanska perkaa.

- Mikael Soisalo ollut aika vauhdikkaalla päällä reunassa. Tiukkaa peliä odotan, Tammelassa aina haastavia pelejä. Hyvä joukkue ja pelannut hyvin, joen saadaan tehdä kovasti töitä. Uskon, että huomenna voitetaan.

Lahti on tulessa Ilves-ottelun jälkeen jo heti lauantaina, kun PK-35 saapuu Kisapuistoon vieraaksi. Tanskaa ei tiukka ottelutahti haittaa, kun lauantain pelin jälkeen tiedossa on pidempi tauko otteluista.

- Ei haittaa, kun muutama peli on tiuhaan tahtiin, kunhan sen jälkeen tahti rauhoittuu. Pystyy puristamaan ja pelaamaan hyvällä tasolla. Molemmilla joukkueilla on se sama tilanne, että pelaa viikolla ja viikonloppuna. Jos toinen lepäisi viikon ja toinen pelaisi, sitten saisi varmaan jonkun etuuden. Onhan näitä pelejä tullut tahkottua jo monta vuotta, Tanska päätti.


Ilves-FC Lahti Tammelan stadionilla keskiviikkona 25.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Lahden verkkosivut
Lisää uutisia