AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 24.5.2016

Kuqi: Moni pelaaja saa keskiviikkona näytönpaikan

Kuqi: Moni pelaaja saa keskiviikkona näytönpaikan

Shefki Kuqin mukaan moni pelaaja saa näytön paikan keskiviikon ottelussa PK-35 Vantaa-FC Inter. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaan kokoonpanosta puuttuu useita pelaajia keskiviikkona FC Interiä vastaan. Se avaa mahdollisuuksia muille pelaajille.

Joukkueen päävalmentajan Shefki Kuqin mukaan vierailija FC Interin otteita on usein vaikea ennakoida. Edellisessä kohtaamisessa, voitokkaassa (4-0) cup-pelissä PK-35 Vantaa sai otteluun hyvän alun, mikä vapautti punamustien pelaamista.

– FC Interiä vastaan on vaikeaa arvioida, mikä meitä odottaa. Heillä on hyvä pelaajaryhmä, mutta tulokset eivät ole olleet ihan sen mukaisia. Heiltä odotetaan kauden alkaessa usein paljon, mutta välillä kausi alkaa paremmin ja välillä huonommin, Kuqi tuumi.

– Aloitimme vieraspelin hyvin Cupissa. Teimme pari maalia heti alussa, mikä totta kai vähän avasi peliä. Meille tuli rennompi fiilis ja pelasimme hyvin.

Punamustien kokoonpanosta ovat keskiviikkona sivussa espanjankieliset pelaajat sekä loukkaantumisista kärsivät Marcus Heimonen, Kosta Manev ja Ilari Äijälä. Kuqi kuitenkin vakuuttaa, että PK-35 Vantaa juoksuttaa huomenna kentälle kilpailukykyisen joukkueen.

– Muut pelaajat ovat mukana, joten saamme jalkeille hyvän avauskokoonpanon. Moni pelaaja saa nyt hyvän näytönpaikan.


PK-35 Vantaa-FC Inter Myyrmäen stadionilla keskiviikkona 25.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia