FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.21 // 23.5.2016

Veikkausliigasta keräilytarra-albumi

Veikkausliigasta keräilytarra-albumi

Veikkausliigasta on ilmestynyt keräilytarra-albumi. Albumiin kerätään tarroja Veikkausliigan seuroista ja pelaajista.

Veikkausliigan kaudesta 2016 on ilmestynyt tarra-albumi, johon kerätään tarroja Veikkausliigan seuroista ja pelaajista. Erilaisia tarroja löytyy yhteensä 353 kappaletta. Albumin ja tarrat on toteuttanut kreikkalainen Carouzel Group.

- Keräsin itse lapsena jalkapallotarroja ja olen nähnyt, miten omat lapseni keräävät aivan vastaavia. Ratkaiseva kipinä jalkapallon seuraamiseen voi jonkun kohdalla lähteä tarrojen keräämisestä. Tämä on hyvä tuote nuoremmalle ja mikä ettei vanhemmallekin Veikkausliigan yleisölle, kommentoi Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

Albumit ja tarrat ovat myynnissä Lehtipisteen kautta ympäri maan. Lähimmän myyntipisteen voit tarkistaa Lehtipisteen verkkosivuilta.

vko.03 // 23.1.2020
Lisää uutisia