AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 23.5.2016

​Malinen harmitteli VPS:n voittomaalia

​Malinen harmitteli VPS:n voittomaalia

RoPSin päävalmentaja Juha Malinen harmitteli muun muassa Kaarlen Kentän heikkoa kuntoa. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPSin päävalmentaja Juha Malinen oli harmissaan siitä, miten VPS:n 1-0-voittomaali syntyi sunnuntaina.

Aivan avausjakson lopussa VPS pääsi vastaiskuun, joka päättyi Pyry Soirin maaliin. RoPS pelasi silloin vajaamiehisenä, kun yksi pelaaja oli hoidettavana kentän sivussa.

– Meidän kohtaloksemme koitui pelaajan loukkaantuminen. Siinä vaiheessa viestittiin kentälle, että pelataan riskitön minuutti, mutta Vepsu sai pelattua pallon Soirille ja meidän pelaajalle tuli pieni blackout. Sen jälkeen Soiri sai keskityksen maalille aikaan ja jostain se pomppi sisälle, analysoi Juha Malinen maaliin johtanutta tilannetta.

Pelipaikka Kaarlen kenttä sai jälleen kerran rapaa niskaansa. Kenttä oli jälleen todella pehmeä ja pomppuinen.

– Saimme ensimmäisellä jaksolla muutamia hyviä maalintekopaikkoja, mutta tällaisella kentällä ei mitään erityistä voi odottaakaan. Ei tällaisilla kentillä pitäisi saada pelata edes erityistilanteissa, mutta se ei ole tietenkään Vepsun, Veikkausliigan tai Palloliiton syy, Malinen manasi olosuhteita.

Tappiosta huolimatta Malinen ei vaipunut synkkyyteen.

– Tänään kävi näin ja tämä peli näytti taas, että pitää parantaa ja pitää pitää mieli virkeänä, niin tästä kasvaa vielä hyvä jengi. Pitkässä juoksussa näen, että tälläkin on meille vain vahvistava vaikutus. Ei ole tarkoitus aliarvioida Vepsua ja toivotan heille onnea voitosta, mutta kyllä he saivat pisteet tänään hienoisen selviytymistaistelun kautta, Malinen totesi.


RoPS-SJK Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 28.5. kello 16. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia