AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 21.5.2016

Valakari: "Erittäin tyytyväinen pelaamiseen"

Valakari: "Erittäin tyytyväinen pelaamiseen"

Peli-ilme miellytti Simo Valakaria. (Kuva: Juha Tamminen)

Mestarijoukkue SJK joutui tyytymään yhteen sarjapisteeseen lauantaisella Kuopion-vierailullaan.

Maalinteko oli joukkueelle jälleen vaikeaa, päävalmentaja Simo Valakari oli kuitenkin tyytyväinen oman joukkueensa pelilliseen ilmeeseen.

- KuPS on hyvä joukkue ja on hyvässä vireessä. Tämä on tärkeä vieraspiste. Me tehtiin sitä mitä piti. KuPS on erikoistilanteissa vaarallinen, me puolustettiin KuPS:n erikoistilanteet hyvin pois. Erittäin tyytyväinen olen meidän pelaamiseen, me tehtiin mitä piti ja tämä oli vauhdikas peli, päävalmentaja totesi.

Kuopiolaiset pystyivät vastaamaan omalla vahvalla fyysisyydellään SJK:n hyvään pelaamiseen. Tämä toi tiettyjä ongelmia SJK:n omalle pelaamiselle.

- Kontraamaan ei päästy. KuPS vetäytyy ja silloin kentälle tulee isoja välejä ja me päästiin sinne toisella jaksolla, väleihin on kuitenkin vaikeata iskeä kun vastassa on isoja toppareita. Kiva on kuitenkin nähdä, että eteenpäin on menty. Emme ole voittaneet liigaottelua täällä, KuPS on erinomainen joukkue, tämä on vaikea paikka pelata, nolla pidettiin vieraspelissä, valmentaja muistutti.


SJK – VPS Keskuskentällä keskiviikkona 25.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia