AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 21.5.2016

SJK hakee "ehjää ysikymppistä"

SJK hakee "ehjää ysikymppistä"

Jarkko Hurme lähtee luottavaisena KuPS-otteluun. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kohtaa lauantaina vieraskentällä KuPSin ja lähtee hakemaan jatkoa nousujohteiselle vireelleen.

Kaikki SJK:n joukkueessa tahtovat esittää parempaa mitä alkukaudella on nähty. Parempaan suuntaan onkin oltu jo menossa, sillä viimeisessä neljässä ottelussa on tullut pisteitä kasaan seitsemän. Silti parantamisen varaa on edelleen.

- Meidän pitää saada oma pelimme paremmaksi. Viime pelissä se alkoi jo näyttää siltä, mutta ei ihan vielä saatu ehjää ysikymppistä siinäkään. Nyt lähdetään sitä taas hakemaan ja kun saamme sen kuntoon, niin uskon että alkaa tulla aika hyvällä prosentilla voittoja sen jälkeen, sanoo keskikenttäpelaaja Matej Hradecky.

Lauantain kotijoukkue KuPS on ollut vahvassa vedossa, mutta SJK lähtee tavoittelemaan vain täyttä pistepottia Savon Sanomat Areenalta.

- KuPS on fyysinen joukkue ja meidän täytyy pystyä vastaamaan heidän fyysisyyteen meidän omalla liikkeellä. Tappaa se heidän pelinsä sillä tavalla. Ei siinä mitään sen kummempia hokkuspokkus -juttuja tarvita. Kun äijät liikkuu ja pallo liikkuu, niin uskon että sillä saadaan hommattua sieltä ne kolme pistettä, sanoo puolustaja Jarkko Hurme.


KuPS-SJK Savon Sanomat Areenalla lauantaina 21.5. kello 16. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia