AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 21.5.2016

​Rajamäki: "Peli oli viihdyttävää"

​Rajamäki: "Peli oli viihdyttävää"

"Rapa" oli lauantain peliin tyytyväinen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura jatkoi vahvaa menoaan lauantaisella sarjakierroksella. Kuopiolaiset pelasivat jo neljännen peräkkäisen tappiottoman pelinsä pitäen oman verkkonsa jälleen puhtaana.

KuPS-joukkue pelasi ajoittain hyvää peliä ja yhteen pisteeseen oltiin kotijoukkueen keskuudessa melko tyytyväisiä.

- Tämä oli ihan kohtalaisen hyvätasoinen liigaottelu 0-0:ksi. Hyvää oli se, että pallollisella joukkueella oli pyrkimys hyökätä eikä vaan pitää palloa hallussaan, se oli selkeä pyrkimys molemmilla joukkueilla. Peli oli viihdyttävää molempiin suuntiin ja taso oli OK. Voittoa ei ansainnut kumpikaan, kun kumpikaan ei tehnyt maaleja, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki totesi pelin jälkeen.

Kuopiolaisten peliin tuli uutta ilmettä toisella jaksolla, kun keskikenttäpelaaja Urho Nissilä ja laitahyökkääjä Ilmari Niskanen otettiin vaihdosta kentälle. Nuorukaiset näyttivät pelissä parhainta osaamistaan.

- Nissilä on ollut alkukaudella kovalla rasituksella, ei ole 100-prosenttisessa iskussa mutta toi hyvää energiaa kentälle. Niskanen ei ole täydessä tikissä, hän pystyy paljon parempaan vaikka olikin tänään erinomainen. Hyvin nuoret pojat Nissilä, Niskanen ja Saku Savolainen löytävät toisensa, valmentaja kiitteli.

Ottelussa lauottiin peräti 16 kulmapotkua, joista niistäkään ei saatu maalia aikaiseksi. Lehdistötilaisuudessa pohdiskeltiin, onko tämä osoitus huonosta hyökkäämisestä vai hyvästä puolustamisesta.

- Kovaa ja hyvää fyysistä kamppailua käytiin kentän molemmissa päissä. Kukaan ei nyt päässyt paikkaan laittaa palloa sisään, oli Rajamäen näkemys.


IFK Mariehamn - KuPS Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 25.5. kello 18.30. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia