AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 21.5.2016

Dragtsma iloitsi: ”Tärkeä voitto meille”

Dragtsma iloitsi: ”Tärkeä voitto meille”

Kalle Kauppi keräsi Job Dragtsman kehut. (Kuva: Juha Tamminen)

Turkulaisseurassa iloittiin voitosta, vaikka pelin taso ei huimaksi noussutkaan.

- Tämä on tärkeä voitto meille. Viime otteluissa asiat eivät ole ottaneet sujuakseen, mutta tänään sitten onnikin oli meidän puolella. Mielestäni peli oli tasainen ja olisi voinut ihan hyvin kääntyä suuntaan tai toiseen, kommentoi Interin päävalmentaja Job Dragtsma.

Itse ottelua Dragtsma piti kaksijakoisena. Avausjakso oli vaikea, kun taas toinen jakso sujui paremmin.

- Olimme hukassa ensimmäisellä jaksolla. Muutimme vähän ryhmitystä jo ensimmäisellä jaksolla ja lopulta Kalle Kaupin tulo kentälle sai asiat sujumaan paremmin, näki Dragtsma.

Interin voiton tae oli lopulta tiukka puolustus. Dragtsman mukaan joukkuetta helpotti myös se, että Inter pystyi ensimmäistä kertaa pelaamaan käytännössä samalla kokoonpanolla kaksi ottelua peräkkäin.

- Olemme joutuneet viime otteluissa muokkaamaan oikeastaan joka ottelun jälkeen kokoonpanoa. Nyt saimme ensimmäistä kertaa pelata samalla kokoonpanolla toisessa ottelussa peräkkäin. Se helpottaa aina tekemistä.


PK-35 Vantaa - FC Inter Myyrmäen jalkapallostadionilla keskiviikkona 25.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut
Lisää uutisia