AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2016

​HIFK:n luotsi: "Olimme nallipyssyjä tänään"

​HIFK:n luotsi: "Olimme nallipyssyjä tänään"

Kuva: Juha Tamminen

HIFK joutui taipumaan perjantaina kotiluolassaan IFK Mariehamnille maalein 0-1.

IFK Mariehamn iski voitto-osuman 57. minuutilla ja puolusti jälleen nollapelin.

– Jalkapallo on maalintekopeli ja Maarianhamina voitti sen 1-0. Pallollisesti olimme ehkä niskan päällä, mutta IFK Mariehamn loi vaarallisemmat maalipaikat. Vähän olimme nallipyssyjä tänään. Hyökkäyskaksikkomme pitäisi olla selkeästi vaarallisempi. He eivät luo itselleen maalipaikkoja, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa seuransa verkkosivuilla.

– o-o olisi kelvannut. Viisi virhettä tehtiin tilanteessa, joka johti Mariehamnin maaliin. Olen pettynyt siihen suoritukseen ja kollektiiviseen puolustamiseen. Maarianhamina haki hyvän tuloksen ja ansaitsi täysin voittonsa.

IFK Mariehamnin puolustus on pitänyt nyt maalinsa puhtaana 540 minuuttia. Joukkue on yhdeksän ottelun tappiottomassa putkessa ja päästänyt vain kolme maalia omiin 10 ottelussa.

– Olen tyytyväinen kolmeen pisteeseen. Tämä oli kolmas ottelu putkeen, jossa pelasimme hyvää jalkapalloa. Teemme pienet asiat hyvin tällä hetkellä ja puolustuspelaamisemme toimii hyvin, IFK Mariehamnin valmentaja Peter Lundberg kertoi.


IFK Mariehamn – KuPS Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 25.5. kello 18.30 ja HJK – HIFK Sonera Stadiumilla torstaina 26.5. kello 18.30. Molemmat ottelut esitetään suorina lähetyksinä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia