AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 19.5.2016

Inter-kippari Lehtonen sivussa heinäkuulle saakka

Inter-kippari Lehtonen sivussa heinäkuulle saakka

Pänällä on edessä parin kuukauden toipilasjakso. (Kuva: Juha Tamminen)

Maanantaisessa HJK-ottelussa loukkaantunut Henri Lehtonen on sivussa FC Interin pelaavasta kokoonpanosta heinäkuuhun asti.

Inter-kapteeni loukkasi pallontavoittelutilanteessa lopulta solisluunsa, joka vaati leikkaushoitoa. Interin fysioterapeutti Eduardo Rodriguezin mukaan "Pänä" operoitiin keskiviikkona onnistuneesti yhteistyökumppani Terveystalon leikkausosastolla.

- Leikkaus sujui hyvin. Seuraavat viikot hänen pitää ottaa rauhallisemmin, mutta teemme kaikkemme, että hän olisi pelikunnossa heinäkuussa. Ilman takapakkia tämän pitäisi olla mahdollista, sanoo Rodriguez.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma luonnollisesti harmitteli joukkueen kapteenin joutumista sairauslomalle.

- Nämä ovat aina ikäviä tapauksia, joille ei kuitenkaan voi mitään. Uskon ja toivon kuitenkin, että Pänä tulee entistä vahvempana takaisin, sanoo Dragtsma.

Inter-kapteeni Lehtosen kausi on ollut rikkonainen. Hän on ehtinyt pelata tämän kauden Veikkausliigassa vasta neljässä ottelussa.


Interin seuraava ottelu FC Inter-Ilves Veritas-stadionilla lauantaina 21.5. kello 16. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia