AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 13.5.2016

PS Kemin uusi vahvistus on ”isokokoinen ja todella nopea”

PS Kemin uusi vahvistus on ”isokokoinen ja todella nopea”

PS Kemi on vahvistanut rivejään Trinidad ja Tobagon maajoukkueessa pelanneella hyökkääjällä Rundell Winchesterillä.

188-senttisen pelaajan kanssa tehtiin 1+1-vuotinen sopimus, joka sisältää koeajan. Winchester on ollut viikon verran mukana PS Kemin harjoituksissa.

– Rundell on isokokoinen ja todella nopea hyökkääjä, jota voi peluuttaa myös laidassa. Hän on esittänyt hyviä otteita harjoituksissa ja sopeutunut koko ajan paremmin joukkueeseen, PS Kemin valmentaja Jari Åhman kertoo.

Winchester on pelikelpoinen illan Veikkausliigan vierasottelussa Vaasan Palloseuraa vastaan.

– Katsotaan nyt, josko mies on Vaasassa jo kentällä, Åhman ennakoi.

Siirtoikkuna sulkeutui 5. toukokuuta, mutta sen jälkeen on mahdollisuus pestata kuitenkin sopimuksettomia pelaajia. Åhmanin mukaan verkot ovat edelleen vesillä mahdollisten vahvistusten suhteen.

– Lähinnä keskikentälle tai hyökkäykseen. Puolustuksessa pelaajatilanne on hyvä, Åhman arvioi.

Winchester pelasi Trinidad ja Tobagossa pääsarjaa Central FC:ssa, jonka riveissä hän voitti mestaruuden ja muutamia cup-kilpailuja. Kaudella 2013-14 miehelle kertyi joukkueessa 34 ottelua, joissa hän teki 19 maalia. Hänet nimettiin tuolla kaudella vuoden nuoreksi pelaajaksi ja palkittiin myös vuoden hienoimmasta maalista.

Winchester on käynyt urallaan myös Yhdysvaltain MLS-liigan seurassa Portland Timbersissä, mutta siellä peliaikaa kertyi lähinnä kakkosjoukkueessa USL-liigassa. Euroopassa Winchester on pelannut Belgian III divisioonan seurassa C.S. Viséssa.


VPS - PS Kemi Kaarlen Kentällä perjantaina 13.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: Pohjolan Sanomien verkkouutinen
Lisää uutisia