AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 6.5.2016

VPS:lla loukkaantumishuolia – Lampi sivussa ainakin kuukauden

VPS:lla loukkaantumishuolia – Lampi sivussa ainakin kuukauden

Veli Lampi on sivussa ainakin kuukauden. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseuran sairastuvalla on ollut viime viikkoina ruuhkaa. Huomisesta KuPS-ottelusta on poissa varmuudella kolme pelaajaa.

Varmasti eniten yleisöä kiinnostaa laitapuolustaja Veli Lammen tilanne. Lampi kärsii siis FC Inter- ja FC Lahti -peleissä tulleesta alaraajavammasta, joka pitää hänet tällä tietoa poissa pelikentiltä viikkoja. Lampea ei kentällä nähdä ainakaan ennen maajoukkuetaukoa kesäkuun alussa.

Jerry Voutilainen ja Mikko Viitikko treenaavat tällä hetkellä oman ohjelman mukaan, eivätkä vielä ole pystyneet osallistumaan joukkueharjoituksiin. Voutilaisen palaaminen joukkuetreeneihin lähenee ja asiassa edetään päivä kerrallaan. Viitikon kohdalla puhutaan edelleen parista viikosta.

Nämä herrasmiehet ovat varmuudella poissa huomisesta KuPS-ottelusta sen lisäksi, että Steven Morrissey kärsii vielä pelikieltoaan.

Aivotärähdyksen Lahdessa saanut Jonas Levänen puolestaan harjoitteli eilen ensimmäistä kertaa joukkueen mukana ja kaikki meni hyvin, joten hänen tilannettaan Kuopion reissunkin suhteen tutkaillaan vielä tänään.


KuPS – VPS Savon Sanomat Areenalla lauantaina 7.5. kello 16:00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia