AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 5.5.2016

Pennanen: "Ansaitut kolme pistettä"

Pennanen: "Ansaitut kolme pistettä"

Petteri Pennanen oli KuPS-voiton takuumies. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPSin keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen ratkaisi keskiviikon PS Kemi-ottelun kahdella hienolla osumallaan.

Tämän sarjakauden kolmas ja neljäs liigamaali takasivat kuopiolaisille kolme arvokasta sarjapistettä ja KuPS-kannattajat pääsivät juhlimaan hienoa kotivoittoa aurinkoisella ja lämpimällä Savon Sanomat Areenalla.

- Tämä oli taistelupeli. Ensi jaksolla meidän peli oli hakemista välimatkojen kanssa, me saatiin parannettua sitä toisella jaksolla ja oltiin tarpeeksi päättäväisiä. Ansaitut kolme pistettä, maalintekijä iloitsi.

KuPS-kapteeni viimeisteli ensi jaksolla 1-0 hyökkääjä Gbolahan Salamin syötöstä ja iski toisella jaksolla todella komean 2-0-osuman laitahyökkääjä Saku Savolaisen syötöstä.

- Viime kotipeleissä me on puolustettu selkeästi paremmin kuin vieraspeleissä. Olen tyytyväinen joukkuepuolustamiseen, puolustussuuntaan me oltiin aktiivisia ja aggressiivisi", kapteeni iloitsi.

- Omassa pelikunnossani on vielä pikkuisen tekemistä, jotta jaksaa 90 minuuttia pelata. Tehot ovat nyt tosiaan 4+0, voisi siinä olla yksi lisääkin mutta se yksi rankki meni silloin yli, Pennanen toteaa.


KuPSin seuraava ottelu KuPS–VPS Savon Sanomat Areenalla lauantaina 7.5. kello 16:00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia