AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2016

VPS-valmennus kaipaa tasonnostoa

VPS-valmennus kaipaa tasonnostoa

Petri Vuorisen VPS:lla on koossa neljä pistettä. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS kärsi torstaina neljän maalin vierastappion Lahdessa. Joukkueen valmennusjohdolla siis riittää mietittävää keskiviikkoisen HIFK-ottelun alla.

– Kyllä siinä vähän aikaa käytettiin miettimiseen ja analysoimiseen joukkueen kanssa. Kaiken A ja O on, että pääsemme takaisin omaan pelaamiseen kiinni ja sen takia on todella tärkeää käydä läpi otteluiden jälkeen missä on onnistuttu ja missä epäonnistuttu. Kaikilla osa-alueilla löytyi parannettavaa Lahti-ottelusta. Olemme nyt keskittyneet pelin avaamiseen ja siihen miten pystymme olemaan vaarallisempia vastustajan kenttäpuoliskolla, päävalmentaja Petri Vuorinen paaluttaa.

Vaasalaisleirissä tiedetään, että HIFK pystyy nopeaan etenemiseen sekä pallonhallintapelaamiseen.

- Meidän tulee siis ottaa huomioon heidän pelinavaamismallinsa omassa prässipelissämme. Heidän hyökkääjänsä menevät vauhdilla eteenpäin ja hakeutuvat oikeille alueille rangaistusalueella. Ei meidän tarvitse "Mäksää" (Juho Mäkelä) erityisvarjeluun ottaa, mutta aina pitää tietää vastustajan vahvuudet ja heikkoudet ja osata tarttua niihin. Meillä on ne kyllä hyvin tiedossa, valmentaja Jani Sarajärvi puolestaan analysoi.


VPS-HIFK Kaarlen Kentällä keskiviikkona 4.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia