AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2016

SJK:n nuorille pelaajille kokemusta lainajoukkueista

SJK:n nuorille pelaajille kokemusta lainajoukkueista

Aleksis Lehtonen on yksi lainapelaajista.

SJK hakee osalle nuorista pelaajistaan peliaikaa lainasopimuksilla muista joukkueista.

Hyökkääjä Elias Ahde lähti viime viikon lopulla lainalle Ykkösessä pelaavaan yhteistyöseura FC Jazziin, missä hän onnistui välittömästi maalinteossa FC Hakaa vastaan.

Tälle kaudelle niin ikään Ykkösen JJK:sta Seinäjoelle saapunut Aleksis Lehtonen, lähti takaisin Jyväskylään lainapestillä, missä hän saa kovia pelejä talven loukkaantumisen jälkeen tililleen. Lehtonen tehnee ensi esiintymisensä JJK-paidassa tänä viikonloppuna GrIFK:ta vastaan.

Myös nuori maalivahti Paavo Valakari on lainattu Kakkoseen nousseeseen Lapuan Virkiän paitaan. Kaikkien kolmen pelaajan lainat ovat toistaiseksi voimassa olevia ja heidät voidaan kutsua takaisin.

- On tärkeää, että nuoret pelaajat pelaa pelejä ja pääsevät harjoittelemaan. Tässä peliruuhkassa meidän edustusjoukkueen harjoittelu on tietyllä tavalla enemmän palauttavaa tai valmistavaa harjoittelua. Me saamme heidän peleistään raportit ja käymme katsomossa niitä paikanpäällä. Ja kun lainat ovat toistaiseksi voimassa olevia, niin pystymme koska tahansa kutsumaan pelaajat takaisin, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari lainasopimuksia SJK:n verkkosivuilla.

- Hyvä esimerkki tästä toiminnasta on Teemu Penninkangas, joka oli viime kaudella lainalla ja nyt on meidän avauksen pelaajia. Pelaaminen kehittää, Valakari jatkaa.


SJK - FC Inter Seinäjoen Keskuskentällä torstaina 5.5. kello 14.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia