AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2016

​Kuqi tyytyväinen PK-35 Vantaan pelilliseen kehitykseen

​Kuqi tyytyväinen PK-35 Vantaan pelilliseen kehitykseen

Shefki Kuqi toivoo nurmen olevan kunnossa Maarianhaminassa. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa matkaa keskiviikkona haastavaan vierasotteluun Ahvenanmaalle IFK Mariehamnia vastaan.

Vantaalaisluotsi Shefki Kuqi on kuitenkin luottavaisella mielin viime aikojen esitysten perusteella.

– Pelillisesti kotipeli SJK:ta vastaan oli tähän asti paras esityksemme. Mielestäni teimme kaiken muun oikein, mutta maali jäi tekemättä, Kuqi mietti PK-35 Vantaan verkkosivuilla.

Kuqi on tyytyväinen siihen, että Punamustien oma pää on pitänyt viime otteluissa selvästi viime otteluita paremmin. Perjantaina PK-35 Vantaa pelasi SJK:ta vastaan ensimmäisen nollapelinsä Veikkausliigassa.

– Oli kiva pitää ensimmäistä kertaa oma pää puhtaana. Se oli enemmän sitä peliä, jota olemme pelanneet talvella ja jota haluamme pelata. Cupin ottelu mukaan lukien olemme päästäneet viimeisessä kolmessa pelissämme vain yhden maalin. Alkukaudesta päästimme liikaa maaleja, mikä ei ole tapaistamme, Kuqi sanoi.

Maarianhaminassa pelataan nurmella, mikä sopii Punamustille hyvin. Kuqi toivoo, että viheriö on saatu saarella hyvään kuntoon.

– Turussa kenttä oli vuodenaikaan nähden todella hyvässä kunnossa. Toivottavasti myös saarella on nurmi kunnossa, jotta saamme hyvän pelin aikaiseksi.


IFK Mariehamn-PK-35 Vantaa Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 4.5. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia