AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2016

​Jarkko Wiss: "Toinen jakso massiivinen pettymys"

​Jarkko Wiss: "Toinen jakso massiivinen pettymys"

Kuva: Juha Tamminen

Ilves pelasi erinomaisesti keskiviikkona HJK:ta vastaan tämän kotipesässä, mutta synkkä toinen puoliaika käänsi pelin lopulta tamperelaisille karmivaksi 1-5-tappioksi.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss oli erittäin pettynyt lopputulokseen.

- Toinen jakso oli massiivinen pettymys. Tulos on kova eikä sitä voi piilotella. Jalkapallo on pienten marginaalien peli – siinä oli toisen jakson alussa mahdollinen käsivirhe HJK:n boxissa ja heti perään meidän päässä pallo oli maalissa. HJK:n Oduamadilta erinomainen henkilökohtainen yksilösuoritus, lopulta vielä loistava keskitys ja pallo oli meidän maalissa, Wiss pohtii seuransa verkkosivuilla.

Tasoitusmaalin jälkeen HJK sai melkoisen paineen Ilveksen maalille.

- 2-1-maalissa meiltä tyhmä virhe ja pallo pilkulle. 3-1-maalissa välimatkamme venähtivät liikaa ja HJK pääsi ratkaisemaan. Jos positiivisia asioita haetaan, niin ensimmäisellä jaksolla saimme tehtyä HJK:n aika turhautuneeksi. Vielä kun saamme kaksi hyvää jaksoa samaan otteluun, niin pisteitä alkaa taas tulla. Henkinen takaisku on hetkellisesti kova, mutta kyllä me nousemme tästä, kommentoi Wiss.


PS Kemi – Ilves Raatin stadionilla lauantaina 7.5. kello 16:00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia